Wednesday, October 12, 2011

..

assalamualaikum.

1) hari ni,masa ni, jam ni, minit ni, saat ni , detik ni, SEKARANG ni, aku rasa lega dh habes pmr. aku harap sangat-sangat result aku boleh buat mak ayah aku gembira dan bangga :)

2) kenapa tetibe aku rasa malas nak pergi sekolah and tiba-tiba shj aku ponteng skool. waa. hebaknye aku. tolong jangan contohi aku :P

3) aku dah kekeringan idea nak menari-narikan jari aku untuk mengepost di blog. mungkin aku kne carik idea baru ataupun mungkin aku kena buat blog baru ? =,= hrmmm.

4) okaii. ni yang mula aku nak menjiwang nihh. waaaa. lama dah aku tak nampak dia. oraitt, dia busy nk pekse.

5) smpi skrg cerita yang memula aku tulis dlu. kalau x igt or tak penah tau klik sini ! , aku simpan rapi jauh di lubuk hati. girls ~ nak buat macam mana kan ? :(

6) aku tak tau kenape tapi hati aku dah mula buat demonstrasi sbb aku addict ngan dslr. siapa yang boleh tolong n faham aku ? wargghh *.*

7) dalam hidup aku nih, perpisahan selalu sgt berlaku. tell me why ?!

8) aku takkan pernah berhenti berharap yang Allah akan bagi yang terbaik utk aku. DOA SENJATA MUKMIN, kan ?



repekan aku. thanks sudi baca :D

2 comments:

  1. perpisahan tu adat kehidupan..walau macamane perit sekalipun, semua ade hikmahNya..InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul . thanks saya reader :)

      Delete